Logo Buutteri

Tietokoneiden vuokraus meiltä

Vuokraamme tietokoneita eri tilaisuuksiin ja tapahtumiin vaivattomasti ja helposti. Vuokraamisessa on monia etuja, kuten edullisuus, kätevyys ja yksinkertaisuus. Vuokralaitteet pakataan siten, että niitä on helppo kuljettaa ja käsitellä, joten asiakkaille ei synny erillistä vaivaa käytännön järjestelyistä.

Voimme käyttötoiveista riippuen:

  • lähettää vuokralaitteet kätevästi postitse
  • kuljettaa vuokralaitteet paikan päälle ajan säästämiseksi
  • sekä asentaa ammattitaidolla vuokralaitteet paikan päällä

Asennuspalvelut, laitteet ja ohjelmistot

Olemme tottuneita varusohjelmien sekä Office-ohjelmien käsittelijöitä ja asentajia. Tarvittaessa vuokraamme kannettavia tietokoneita asiakkaan toivomilla käyttöjärjestelmillä. Asennamme tarpeen mukaan eri ohjelmat ja tallennamme ympäristöt asiakkaan pyynnöstä tulevaisuuden varalle.

Vuokraamamme laitteet ovat laadukkaita, luotettavia ja hyväkuntoisia. Asennuspalvelumme ulottuvat tulostuksesta tietoverkkoihin, joten autamme mielellämme myös monimutkaisemmissakin toiveissa. Asennushenkilökuntamme on aina tavoitettavissa, joten vuokrausprosessi on miellyttävä ja vaivaton!

Kysy tarjous koskien haastavampiakin toiveitasi jo tänään!


Joustavat vuokra-ajat

Vuokraamme laitteita asiakkaan tarpeista riippuen joko lyhyeksi tai pitkäksi aikaa. Tilauksen yhteydessä kartoitamme asiakkaan tarpeet huolellisesti, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, ja täten varmistaa, että asiakkaamme ovat varmasti tyytyväisiä. Meiltä voi vuokrata tietokoneita helposti esimerkiksi vain päiväksi tai jopa kuukausiksi! Kysy reippaasti tarjous ja henkilökuntamme räätälöi Sinulle kattavan suunnitelman käden käänteessä.


Tietoturva on ykkösprioriteettimme

Tietoturva on ykkösprioriteettimme, koska haluamme tarjota asiakkaillemme asiantuntevan ja turvallisen vaihtoehdon. Vuokratietokoneiden tietoturva on huippuluokkaa, joten asiakkaat voivat keskittyä huoletta tapahtuman järjestämiseen. Asentajamme vastaavat mielellään asiakkaiden mieltä askarruttaviin kysymyksiin käyttämästämme tietoturvajärjestelmästä. Laadun takaamiseksi huollamme laitteet jokaisen vuokrauksen jälkeen.


Kysy meiltä reippaasti lisäpalveluista

Onko yrityksellänne erikoistoiveita, jotka haluaisitte toteuttaa nopealla aikataululla sekä jäädä paremmin yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden mieleen?


Lisäpalveluihimme kuuluvat mm. käyttäjätilien luominen asiakkaille ja sosiaaliseen mediaan liittyvät erilaiset toiminnot.


Saumaton yhteistyö

Tarjoamme luonnollisesti myös puhelin- ja etätukea vuokrausprosessin alusta loppuun saakka, ja olemme vaivattomasti asiakkaan tavoitettavissa. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme korkean laadun ja asiakaslähtöisyyden takaamiseksi, joten räätälöimme mielellämme yrityksellenne sopivan paketin!


Ota meihin yhteyttä jo tänään!


info@knm.fi
Puh. 040 5062 398


Arabiankatu 12
00560 HELSINKI